Eduskuntavaalit: Lapin eh­do­kas­lis­tat alkavat täyt­tyä, mutta kolme kuntaa on yhä ilman omaa eh­do­kas­ta – katso tästä, ketkä on jo nimetty ehdolle

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lapin hy­vin­voin­ti­alue on ainakin 7616 hen­ki­lön työ­paik­ka

Hyvinvointialueen mitat hahmottuvat vielä, sillä kunnilla on aikaa täydentää selvityksiään kesäkuun loppuun asti. Lapin aluevaltuusto piti historiansa toisen kokouksen Luostolla.

Lapin aluevaltuusto kahlasi järkälelistan sukkelasti Sodankylässä pitämässään historiansa toisessa kokouksessa torstaina.

Aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Melaluoto (kesk.) arvioikin ennen kokousta, että luvassa on nuijan koputtelua. Pitkällä asialistalla oli selvityksiä kunnilta, kuntayhtymiltä, sairaanhoitopiireiltä ja Lapin pelastuslaitokselta hyvinvointialueelle siirtyvästä omaisuudesta, sopimuksista ja toimitiloista.

Aluevaltuusto merkitsi selvitykset tiedoksi, sillä ne palautuvat vielä valmisteluun, ja niitä voi vielä täydentää kesäkuun loppuun asti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.