Korona: Isos­ta-Bri­tan­nias­ta Yl­läk­sel­le tul­leil­ta tu­ris­teil­ta löytyi viisi ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa – to­den­nä­köi­ses­ti ky­sees­sä ei ole omik­ron-muun­nos

Koronarajoitukset: Ro­va­nie­mi ki­ris­tää ra­joi­tuk­sia ja ohjaa ko­ronapas­sin käyt­töön – ylä­kou­lu­lai­sil­le mas­ki­suo­si­tus

Tilaajille

Länk­kä­ri muuttaa Lappiin – kes­ki­vii­kon tv-elo­ku­vas­sa Western onkin Nort­hern

Lappilainen poliisimies joutuu kohtaamaan oman nuoruutensa virheet yrittäessään estää kahden nuoren miehen väkivaltaisen yhteentörmäyksen.
Lappilainen poliisimies joutuu kohtaamaan oman nuoruutensa virheet yrittäessään estää kahden nuoren miehen väkivaltaisen yhteentörmäyksen.
Kuva: Tuomo Hutri

Armoton maa

TV2 klo 21.00

Länkkärimäisen tarinan voi sijoittaa muuallekin kuin villiin länteen – siihen, jossa Jesse James ja muut viiksiniekat muinoin ratsastivat ja harrastivat huonoa henkilökohtaista hygieniaa. Velvollisuuden ja vihan, järjestyksen ja kesyttömän erämaan aiheet kolisevat takakontissa, kun Ville Virtasen esittämä lappilainen poliisimies Lasse kohtaa nuoruuden virheet – omansa ja muiden. Antti Holma pihisee katkeruutta Jaakkona, joka tappotuomion jälkeen palaa kotiseudulleen. Mikko Neuvonen on Erkki, joka liittyy tapaukseen. Jussi Hiltusen vahvasti tulkittu ja komeasti kuvattu elokuva saa voiton kliseistään. (Suomi 2017)

Kohtalo tekee siirron

TV1 klo 13.15

Armand Lohikoski ohjasi vuosina 1953 - 1959 yksitoista Pekka Puupäätä, ja rillumareit päälle. Jatkoksi hän ehti puristaa vielä yhden rikosjännärinkin.