Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ky­syim­me, mitä maail­man ko­ro­na-ar­keen kuuluu: "Pa­him­mil­laan kuulin am­bu­lans­sin si­ree­nin kolme kertaa päi­väs­sä"

Ekaterina Nekhay ei tiedä miten pääsisi Pietarista opiskelukaupunkiinsa Helsinkiin, italialainen Simone Di Marino seurasi vastapäisen vanhainkodin tilannetta kotiinsa lukittautuneena ja Etelä-Koreassa asuva Adiya Toremuratova on yhtä kiireinen kuin aina, sillä korona ei ole juuri muuttanut maan työ- tai opiskelukulttuuria. Nekhay, Di Marino ja Toremuratova kertovat korona-arjestaan.

Berliinin Winterfeldtplatzin lauantaimarkkinoilla turvavälejä ei aina muisteta noudattaa.
Berliinin Winterfeldtplatzin lauantaimarkkinoilla turvavälejä ei aina muisteta noudattaa.

Koronavirus on hiljentänyt maailman pienet ja suuret kaupungit ja saanut useat maat asettamaan rajoituksia kansalaisilleen. Maiden koronatilanne typistyy kuolema- ja tartuntalukujen taulukoihin, mutta koronasta kärsivät ihmiset taulukoiden takaa.

Kolme ihmistä ympäri maailmaa kertoi korona-arjestaan.

Ekaterina Nekhay, Pietari

Venäläinen 22-vuotias Ekaterina Nekhay matkusti nykyisestä opiskelukaupungistaan Helsingistä Pietariin perheensä luokse koronatilanteen vuoksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.