tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ky­syim­me, miksi Lapin kuntien ko­ro­na­ro­ko­tus­ten ai­ka­tau­lut poik­kea­vat niin paljon toi­sis­taan? – katso jutusta oman kuntasi ro­ko­tus­ai­ka­tau­lu ja ohjeet

Lapin hyvinvointialueen koronarokotusten tehosteannosten antamisessa on useanlaisia alkupäivämääriä, selviää hyvinvointialueen aikatauluista.

Lapin Kansa kertoi perjantaina, että koronatartuntoja on todettu nyt etenkin Meri-Lapin alueella, jossa sairaalahoidossa oli 48 henkilöä.

Meri-Lapin alueen kunnista Kemi ja Simo aloittavat koronarokotusten antamisen ensimmäisenä Lapissa, ensi viikon tiistaina 7. marraskuuta. Torniossa aikoja on varattavissa keskiviikkona 8. marraskuuta alkaen, Tervolassa rokottaminen alkaa torstaina.

Keminmaassa tehosteannoksia sen sijaan annetaan kahden viikon kuluttua lauantaina 18. marraskuuta alkaen. Myös Ylitorniolla, jossa terveyskeskuksessa oli torstaina hoidossa seitsemän koronaan sairastunutta, rokotuksia on saatavana vasta kahden viikon kuluttua.

Tätä myöhemmin rokotuksia jaetaan vain Muoniossa, 20.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita