Kuun­te­le Vasan pod­cast: "O­len­han paljon muu­ta­kin kuin pelkkä ul­ko­kuo­ri", ajat­te­li Sanni Gran­roth ha­kies­saan temp­pa­rei­hin – Nuorten ul­ko­nä­kö­pai­neet syn­ty­vät somen luo­mas­ta muo­tis­ta

Mari Molkoselkä, Sanni Granroth ja Eveliina Lahtinen keskustelevat nuorten ulkonäköpaineista Lapin Kansan Vasan podcastissa.
Mari Molkoselkä, Sanni Granroth ja Eveliina Lahtinen keskustelevat nuorten ulkonäköpaineista Lapin Kansan Vasan podcastissa.
Kuva: Elli Alasaari

Rovaniemeläinen Sanni Granroth on tänä vuonna sinkkuna Temptation Island Suomi ohjelmassa. Hän myöntää, että ohjelma luo ulkonäköpaineita, muttei itse niitä kokenut paljon, kun haki ohjelmaan.

–Totta kai perusoletus on se, että täytyy näyttää jonkinlaiselta, jotta pääsee tuollaiseen ohjelmaan. Sitten mietin, että hetkinen, olenhan paljon muutakin kuin pelkkä ulkokuori.

Granroth, Mari Molkoselkä ja Eveliina Lahtinen keskustelevat Vasan podcastissa nuorten ulkonäköpaineista. Sosiaalinen meida luo monille muotin, johon pitäisi sopia. Ympärillä olevat ihmiset voivat kuitenkin tukea nuorten itsetuntoa ja auttaa.

Miksi ihmeessä teininä tuli ajeltua käsikarvat? Miksi naisten kurvit ovat kaunista, mutta miehillä niitä ei hyväksytä? Minkälaisia ulkonäköpaineita pojat kokevat?

Kuuntele Vasan podcast:

Kuuntele Vasan podcasteja: