Kuun­te­le Mat­kai­lun kään­tö­pii­ri: Onko mat­kai­lun ym­pä­ri­vuo­ti­suus uhka vai mah­dol­li­suus?

-
Kuva: Jussi Leinonen

Lapin Kansan Matkailun kääntöpiiri -podcastin neljännen jakson teemana on matkailun sesonkiluonteisuus ja Lapin lumettoman ajan kehittäminen.

Jakson kysymyksenä on "Matkailun ympärivuotisuus: uhka vai mahdollisuus?" Kysymykseen vastaamassa ja aiheesta keskustelemassa ovat Lapin yliopiston matkailututkimuksen apulaisprofessori Outi Rantala Lapin yliopistosta, MTI:ltä ja Markkinointitalo House of Laplandin toimitusjohtaja Sanna Tarssanen. Ajankohtaisen aiheen nosti viimeksi esiin Lapin Kansa pääkirjoituksessa kirjoituksessaan otsikolla ”Kesämatkailu kuntoon. Elinkeinon laajentaminen ympärivuotiseksi on maakunnan kohtalonkysymys”.

Kuuntele jakso alta:

Matkailun kääntöpiiri -podcast tarttuu ajankohtaisiin matkailuilmiöihin lappilaisella twistillä. Ohjelmassa pohditaan syitä ilmiöiden taustalla ja niiden seurauksia Lapissa sekä maailmalla. Vaihtuvien vieraiden kanssa keskustelua johdattelevat matkailun tutkija Minni Haanpää ja matkailun kehittäjä Kristian Sievers.

Podcastin tuotannosta vastaavat yhdessä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, Lapin liitto ja House of Lapland. Keskustele aiheesta: #matkailunkääntöpiiri

Podcastin aiemmat osat voit kuunnella alta: