Kuun­te­le Liisa Lapin ih­me­maas­sa: Anu Lam­pi­nen, 36, Pyhä: "Tyk­kään va­pau­des­ta päättää omat työt ja ai­ka­tau­lut"

”Hevoset ovat minulle sekä työ että harrastus”, sanoo Lucky Ranch -nimistä hevostilaa pyörittävä Anu Lampinen Liisa Lapin ihmemaassa -podcastin uudessa jaksossa, jossa matkaan Pelkosenniemelle ja kuullaan, millaista on matkailuyrittäjän elämä Pyhätunturin maisemissa.

Anu Lampinen ja Liisa Kuittinen
Anu Lampinen ja Liisa Kuittinen
Kuva: LIisa Kuittinen

Liisa Lapin ihmemaassa -podcastin kesän neljännessä jaksossa tavataan 36-vuotias matkailuyrittäjä Anu Lampinen Pyhäjärven kylästä Pelkosenniemeltä.

Jaksossa Anu kertoo kolmihenkisen perheensä elämästä Pyhätunturin maisemissa. Anu ja hänen miehensä Antti Keskitalo ovat asuneet Pyhällä vuodesta 2009 lähtien. He pyörittävät yritystä, joka tarjoaa majoitusta sekä ohjelma- ja hevospalveluja. Yrittäjyys on pariskunnalle elämäntapa.

”Kyllähän me oikeastaan koko ajan ollaan töissä. Mutta kun se on semmoista, mitä tykkää tehdä ja tekee hommia itselle, sitä jaksaa”, Anu kertoo jaksossa.

Kuuntele podcastista, mitä Anu ajattelee elämästä Pyhällä ja mitä neuvoja hän antaa yrittäjän elämästä matkailualan parissa haaveileville.

Kuuntele jakso:

Kuuntele Liisa Lapin ihmemaassa