Lapsiperheet: Tervola maksaa Lapin muh­kein­ta vau­va­ra­haa, neljä lap­pi­lais­kun­taa ko­sis­ke­lee lap­si­per­hei­tä mak­sut­to­mal­la päi­vä­hoi­dol­la

Kolumni: Timo Soini ki­roai­si myös vihreän siir­ty­män

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kuun­nel­laan par­hai­ta asian­tun­ti­joi­ta

Ylitornio tekee parhaan ymmärryksensä mukaan vaaliakseen ja kehittääkseen arvokkaintaan, Aavasaksaa. Ylitornion Yrittäjät ovat uskoneet tukevansa Aavasaksan Paviljongin yrittäjiä näyttäessään vihreää valoa kunnan suunnitelmille rakentaa massiivinen katsomo Paviljongin viereiselle näyttämölle.

Paljon tekevät ja paljosta päättävät ovat hyvää tarkoittaessaan unohtaneet kommunikoida heidän kanssa, joiden yritystoimintaan suunnitelma toteutuessaan eniten ja suoraan vaikuttaa. Siskokset Jaana ja Virpi Peitso ovat vuosien suunnattomalla ahkeruudella ja taidolla nostaneet Aavasaksan ja Paviljongin loistoon, josta hyötyvät kaikki Aavasaksan yritykset ja koko Tornionlaakson matkailu.

Ei ole sattuma, että Virpi Peitson tulkitsema näyttämöversio Rosa Liksomin Everstinnasta on vähintään valtakunnallista tasoa.

Ei ole sattuma, että Jaana Peitson Voimavohveli on – YBT:n Juha Alapurasen sanoin – jo legenda.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.