Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Suun terveydenhuolto: Ro­va­nie­men kau­pun­gil­le vakava huo­mau­tus Lapin alue­hal­lin­to­vi­ras­tol­ta

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Kun valot vä­läh­ti­vät, vauhti vain kiihtyi – Kuu­sa­mon poliisi joutui hurjaan ta­kaa-ajoon per­jan­tain ja lauan­tain vä­li­se­nä yönä: "Täl­lai­sia ei täällä ole kä­sit­tääk­se­ni ei kovin montaa sat­tu­nut"

Kuusamolainen poliisipartio joutui yli 100 kilometriä kestäneeseen takaa-ajoon perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli kahden ja puoli kolmen välillä. Partio lähti hätäkeskuksen ilmoituksen saatuaan todentamaan epäiltyä rattijuopumusta. Rikoskomisario Kimmo Tuulenkarin mukaan sivullinen henkilö on todennäköisesti ilmoittanut epäilystä hätäkeskukseen.

Poliisi saavutti kuljettajan, sai näköyhteyden ja kytki hälytysvalot päälle.

Yllättäen tilanne muuttui takaa-ajoksi, joka suuntautui Kajaanintieltä etelään päin.

– Kuljettajan vauhti on systemaattisesti kasvanut. Se on ollut 140–160 kilometrin tuntivauhdin tuntumassa, Tuulenkari kertoo.

Pysäyttäminen tapahtui Kuusamon ja Suomussalmen poliisipartioiden välisellä yhteistyöllä, kun pakeneva kuljettaja pysäytettiin piikkimatolla Taivalkosken ja Suomussalmen rajalla, Suomussalmen puolella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.