Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos: Lapin Kansan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Kun nämä kaksi näyt­te­li­jää pää­se­vät vauh­tiin, on luvassa suo­ma­lai­sen uu­tuus­sar­jan huip­pu­koh­ta

Makkari-sarjassa näytetään pareja, joiden rakkaus on eri vaiheessa. Peter Franzén ja Krista Kosonen esittävät viileän analyyttistä lääkäripariskuntaa.
Makkari-sarjassa näytetään pareja, joiden rakkaus on eri vaiheessa. Peter Franzén ja Krista Kosonen esittävät viileän analyyttistä lääkäripariskuntaa.

Makkari

Lasten mentyä nukkumaan pariskunta koittaa makuuhuoneessaan päästä intiimiin tunnelmaan. Karri (Mikko Leppilampi) vaikuttaa kuitenkin olevan kiinnostuneempi treenaamisesta kuin vaimolle mielihyvää tuottamisesta.

Vaimo Milla (Inka Kallén) taas heittäytyy ehkä turhankin avoimeksi. Jumittaako 24 vuotta kimpassa olleen parin suhde nyt totaalisesti?

Petri Kotwican ohjaama sarja koostuu kahdeksasta itsenäisistä jaksoista, joista jokainen kertoo tarinan omanlaisestaan pariskunnasta makuuhuoneesta käsin. Kaikkien suhde on jollain lailla käännekohdassa.

Lyhyissä, alle puolen tunnin jaksoissa päästään sekä huvittumaan että vakavoitumaan.

Tarinalle on haasteellista, kun tapahtumapaikkana on yksi huone ja pääosin koko homma etenee vain kahden henkilön dialogilla. Ihan aina se ei virtaa mukaansatempaavasti, mutta yllättävän hyvää draamaa näistä aineksista kuitenkin keittyy.

Sarjan edetessä selviää, että tarinat liittyvät myös yhteen.

Mukana monta maineikasta näyttelijää

Näyttelijäntyö on nyt keskiössä. Ja siitä saa todella nauttia, kun odottaa neljänteen jaksoon, joka on sarjan helmi.

Peter Franzén ja Krista Kosonen esittävät lääkäripariskuntaa, jotka tekevät eroa viileän analyyttisesti. Mutta entä ne tunteet järkipuheen alla?

Ei voi kuin ihailla, kuinka nämä näyttelijät pystyvät pienessä hetkessä naurattamaan, koskettamaan, antamaan pohdittavaa ja piirtämään noin tarkan kuvan roolihahmoistaan.

Maineikkaaseen näyttelijäkaartiin kuuluvat myös muun muassa Tommi Korpela, Oona Airola ja Heli Sutela.

Elisa Viihde Aitio 27.8. alkaen