Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Kolumni
Tilaajille

Kulma: Tanja Pou­tiai­nen olisi kova ja us­kot­ta­va nimi RoPS-lai­van uudeksi kap­tee­nik­si

Rovaniemen Palloseuran syyskokous pidettiin viimein viime viikolla. Tärkein ja helpottavin uutinen oli, että ainakaan tällä hetkellä perinteikäs palloseura ei ole ajautumassa konkurssiin ja toiminta jatkuu.

Toiseksi merkittävin uutinen oli pitkäaikaisen puheenjohtajan, jo vuodesta 2005 RoPSia johtaneen Risto Nivan vetäytyminen syrjään kuluvan vuoden marraskuussa. Nivan mittavan uran arvioimisen aika ei ole nyt – Niva johtaa seuraa tärkeässä siirtymävaiheessa, jotta vallanvaihto syksyllä sujuisi mahdollisimman onnistuneesti.

Niva on johtanut RoPSia pitkään, toki vuoteen 2011 saakka todellinen päätösvalta oli legendaarisella toimitusjohtaja Jouko Kiistalalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.