Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kuin no­ja­tuo­lis­sa istuisi – Trike on kol­mi­pyö­rä, jolla meno suljuu mu­ka­vuus­alueel­la

Lohjalainen  Lasse Lönnqvist viihtyy tien päällä. Heinäkuun alussa matka suuntautui Salosta Kuivaniemelle ystävän kanssa, kun mies ajoi kolmipyöräisellä moottoripyörällään  kotipaikaltaan trikersien kesätapahtumaan Merihelmen camping-alueelle.

– Matka sujui mukavasti. Pohjoisessa oli tosin aika lämmin. Tiekamerat eivät välähdelleet eikä se ole ongelma trikersien keskuudessa, Lönnqvist kertoi.

Mutta mikä kumma onkaan tuo trike? Sitä voi sanoa kaksi- tai kolmipaikkaiseksi moottoripyöräksi, jossa on kolme pyörää ja yleensä vesijäähdytteinen autoista tuttu moottori.