Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Viihde: Jope Ite -do­ku­ment­ti on kai­hoi­sa kuvaus ujosta ke­mi­läis­po­jas­ta, jota pii­nat­tiin kou­lus­sa

Kolumni: Po­pu­lis­ti­nen Teemu Selänne pelkää, että kom­ma­ri-Ma­rin vie pihvin lau­ta­sel­ta – näin idolini olikin idioot­ti

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kuin di­no­sau­rus vi­suaa­li­sen yli­tar­jon­nan kes­kel­lä – Las­ten­kir­jo­jen ku­vit­ta­ja Anne Vasko on ehdolla maail­man suu­rim­man lasten- ja nuor­ten­kir­jal­li­suu­den pal­kin­non saa­jak­si

Palkitun kuvittajan Anne Vaskon uusin kirja ahneesta keppihevosesta ja Kaisa Happosen kanssa toteutettu Mur-sarja käsittelevät vakaviakin teemoja, mutta eivät liian ryppyotsaisesti.

Anne Vasko hankki itselleen islanninhevosen kaikkien syntymäpäiviensä lahjaksi. Hevonen on nimeltään Ofelia, mutta Vasko kutsuu sitä rouva Merkeliksi.
Anne Vasko hankki itselleen islanninhevosen kaikkien syntymäpäiviensä lahjaksi. Hevonen on nimeltään Ofelia, mutta Vasko kutsuu sitä rouva Merkeliksi.
Kuva: KIMMO BRANDT

Rakkaus, rikos ja rauha. Voiko niistä ylipäätään kirjoittaa pienille lapsille? Palkittu kuvittaja ja lastenkirjailija Anne Vasko päätti kokeilla. Selvää oli, että lähestymistapa ei voisi olla kovin ryppyotsainen, vaan asioita käsiteltäisiin huumorin keinoin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.