Tilaajille

Kroo­ni­nen in­to­hi­mo ruokaan ohjaa Erno Kurppaa – nyt hän pyö­rit­tää ka­tu­keit­tiö­tä Ro­va­nie­men kaup­pa­to­ril­la

Kansainvälistä kokemusta kartuttanut keittiöalan ammattilainen Erno Kurppa panostaa työssään laatuun ja paikallisiin raaka-aineisiin. Tulevaisuudessa hän haluaa edistää ravintola-alan sesonkityöntekijöiden laajempaa työllistymistä.

Erno Kurppa panostaa katukeittiössään laatuun ja tuoreisiin raaka-aineisiin.
Erno Kurppa panostaa katukeittiössään laatuun ja tuoreisiin raaka-aineisiin.
Kuva: Jussi Pohjavirta

Kokenut keittiöalan ammattilainen Erno Kurppa toteutti kesäkuun ensimmäisellä viikolla pitkäaikaisen unelmansa, kun hän perusti Rovaniemen kauppatorille street food -katuravintolan.

Kurppa on opiskellut keittiöalan restonomiksi Rovaniemen ammattikorkeakoulussa, ja 20-vuotisen uransa varrella hän on työskennellyt kokkina ja keittiömestarina muun muassa Sveitsissä, Ruotsissa ja Norjassa.