Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­lai­sil­ta: Kou­lu­ruo­ka on täyt­tä­vää ja mau­kas­ta

Oletko miettinyt koskaan, kuinka onnekas olet, kun asut Suomessa ja saat ilmaisen kouluruoan? Jos asuisit Amerikassa, joutuisit joka päivä ottamaan eväät mukaan kouluun tai ostamaan ruokaa koulusta.

Lapset ja teinit valittavat liikaa siitä, että kouluruoka on pahaa. Se on hyvää ja monipuolista. Mieti, että jollakin ovat asiat huonommin kotona, eikä hän saa lämmintä ruokaa. Hän saa ainakin koulussa yhden lämpimän ruoan.

Arvostan ilmaista kouluruokaa ja sitä, että ruokaa saa syödä niin paljon kuin haluaa. En tiedä, miten pärjäisin pelkillä eväillä. On paljon helpompaakin, kun ei tarvitse itse huolehtia ruokailusta.

Saat itse annostella ruokasi, joten ota sen verran kuin syöt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.