Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Kolumni: Yksi on juh­lis­ta poissa, kun Suomen toi­sek­si suurin kan­sal­lis­puis­to täyttää ta­sa­vuo­sia

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­lai­sel­ta: Ui­ma­hal­li Pelloon

Pelloon pitäisi rakentaa uimahalli. Joudumme ajamaan Ylitorniolle tai Pajalaan saakka, jos haluamme mennä halliin uimaan, matkaa on noin 60 kilometriä. Uimahalli virkistäisi Pellon nuorisoa ja muitakin, jotka haluaisivat uida kotipaikkakunnallaan.

Tiedän, että uimahalli veisi tilaa ja maksaisi paljon. Uiminen on kuitenkin tehokasta liikuntaa, se virkistää ja on kivaa.

Jos Pellossa olisi uimahalli, koulut voisivat liikuntatunnilla mennä uimaan. Moni ei osaa uida, joten uimahallissa voisi olla uimakoulu, jossa voisi opetella uimaan. Uimisen ja koulun jälkeen olisi virkeä olo.

Voitaisiin kerätä rahaa uimahalliin talkoilla tai tapahtumilla, ja rakentaa uimahalli sopivaan paikkaan. Jos keräykset tuottaisivat riittävästi rahaa, voisimme rakentaa hyvän, hienon ja siistin uimahallin. Ratkaisu olisi hyvä, koska rahaa voisi jäädä ylimääräistä, jolla voi auttaa jossakin muussa asiassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.