Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­lai­sel­ta: Ui­ma­hal­li Pelloon

Pelloon pitäisi rakentaa uimahalli. Joudumme ajamaan Ylitorniolle tai Pajalaan saakka, jos haluamme mennä halliin uimaan, matkaa on noin 60 kilometriä. Uimahalli virkistäisi Pellon nuorisoa ja muitakin, jotka haluaisivat uida kotipaikkakunnallaan.

Tiedän, että uimahalli veisi tilaa ja maksaisi paljon. Uiminen on kuitenkin tehokasta liikuntaa, se virkistää ja on kivaa.

Jos Pellossa olisi uimahalli, koulut voisivat liikuntatunnilla mennä uimaan. Moni ei osaa uida, joten uimahallissa voisi olla uimakoulu, jossa voisi opetella uimaan. Uimisen ja koulun jälkeen olisi virkeä olo.

Voitaisiin kerätä rahaa uimahalliin talkoilla tai tapahtumilla, ja rakentaa uimahalli sopivaan paikkaan. Jos keräykset tuottaisivat riittävästi rahaa, voisimme rakentaa hyvän, hienon ja siistin uimahallin. Ratkaisu olisi hyvä, koska rahaa voisi jäädä ylimääräistä, jolla voi auttaa jossakin muussa asiassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.