Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­han­ke etenee haas­teis­ta huo­li­mat­ta

Sirkka Pyykkö ihmetteli (LK 3.9.), miksi Vaaranlammen kouluhankkeen valmistumisaikataulu on jälleen viivästynyt. On totta, että hankkeen aiemmin arvioituun aikatauluun on tullut viivettä. Tammikuulle päivätyn hankesuunnitelman aikataulussa esitettiin, että hanke valmistuisi 2024 loppuun mennessä ja koulu otettaisiin käyttöön 2025 alussa. Nykyarvion mukaan koulu valmistuisi kesään 2025 mennessä.

Hankesuunnitelman aikataulun yhteydessä on mainittu, että “aikataulu ei salli viiveitä päätöksenteossa eikä valmistelussa”. Viivettä on syntynyt eri syistä.

Vaaranlammen nykyiset koulurakennukset ovat kaupungin tytäryhtiön, Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:n (Roma) tytäryhtiön Rovaseudun Kaupunkikiinteistöt Oy:n (Roka) omistuksessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.