Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ko­ro­na­vi­rus, Aust­ra­lian met­sä­pa­lot ja Black Lives Matter – Näin Abit 2020 val­mis­tui­vat maail­man­me­nos­ta huo­li­mat­ta

Kuluva vuosi 2020 on ollut hyvin kummallinen. On ollut suuria yhteiskunnallisia ongelmia ja luonnonkatastrofeja. Erityisesti nyt keväällä valmistuvat abiturientit ovat rämpineet tapahtumien pyörremyrskyn keskellä.

Kuluneen vuoden tapahtumien vuoksi toukokuun lakkiaisia vietetään vasta elokuun 29. päivänä.  Joten, miten tämä vuosi on heidän näkökulmastaan mennyt?

Joulukuu 2019

Syksyn ylioppilaat nauttivat juhlistaan, ja Rovaniemen lukioissa vietetään lukupäivää, päivää jolloin nimensä mukaisesti pukeudutaan tietyn vuosiluvun mukaan. Lähestyvä joululoma ja tuleva uusi vuosikymmen herättivät jännitystä ja ihmetystä.

Samoihin aikoihin Kiinassa havaitaan uusi, SARS-tyyppinen virus. Virus aiheuttaa pahimmillaan vakavaa ja jopa tappavaa keuhkokuumetta, joka leviää hyvin nopeasti. Kiinan hallitus ilmoittaa Maailman terveysjärjestö WHO:lle Hubein maakunnassa sijaitsevassa Wuhanissa leviävästä viruksesta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi