Tilaajille

Korona pakotti et­si­mään uusia tapoja toimia – Neljä yrit­tä­jää ja toi­mi­jaa ker­to­vat, miten he py­syi­vät pin­nal­la

Poikkeustilassa yrittäjät ja seurat ovat kokeneet myös onnistumisia. Neljän eri alan toimijat kertovat, miten he selvisivät.

Kahvila Kauppayhtiön yrittäjä Antti Kuhan mukaan parhaimman tuen paikalliselle ravintolalle antaa, jos kotiin tilaamisen sijaan hakee ruoan itse, jos se vain on mahdollista.
Kahvila Kauppayhtiön yrittäjä Antti Kuhan mukaan parhaimman tuen paikalliselle ravintolalle antaa, jos kotiin tilaamisen sijaan hakee ruoan itse, jos se vain on mahdollista.
Kuva: Pekka Aho

"Voitto oli, kun ketään ei lomautettu"

Kun koronarajoitukset tulivat päälle, mietin koko ravintolan sulkemista. Palaverissa työntekijöiden kanssa kuitenkin ilmeni, että puolet heistä ei kuulu liittoon. Alalla on aina riittänyt töitä, kukaan ei osannut varautua koronaan. He olisivat olleet tyhjän päällä.