Päivittyvä lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le Lapissa

Koronaseuranta: Ro­va­nie­men mar­jan­poi­mi­jois­ta 40:llä ko­ro­na­tar­tun­ta, Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä 39 uutta tar­tun­taa, Län­si-Poh­jas­sa yh­dek­sän

Kolumni

Kom­ment­ti: Ihanaa olla joskus avuksi

Toimittajille sataa harvoin positiivista palautetta. Suomalaiset eivät ole hanakoita kiittämään tai kertomaan omia kokemuksiaan kirjoitetusta aiheesta. Tai sitten en juuri kirjoita kiittämisen arvoisista aiheista.

Kun vuosi sitten rustasin Terveys-sivuille juttua maltillisesta juoksukoulusta, en arvannut, että se olisi oikeasti sen kummempi juttu. Tartuin itsekin ohjelmaan, ja kas, juoksulenkit ovat vuoden aikana tulleet osaksi jokapäiväistä arkeani. Niin on käynyt myös monelle lukijalle.

On ollut mahtavaa saada palautetta ja kuulla tarinoita, kuinka elämä on muuttunut ja liikunta tullut myös liikkumisvihaajille osaksi arkea. Kaikista ei tarvitse tulla maratoonareita, ja juokseminen harrastuksenakin on ehkä liioiteltua.

Joskus elämä paranee jo sillä, että nostaa itsensä sohvalta ylös ja jos on oikein villi fiilis, kokeilee ottaa välissä pari hieman vauhdikkaampaa askelta.

Heikki ja Kaisa Hakala innostuivat juoksemisesta oman ja lähipiirin hämmennykseksi juoksukoulumme avulla – Lukijoiden toiveesta kokosimme vinkit jatko-ohjelmaan