Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Ko­lum­ni: Sak­sa­lai­ses­sa sau­nas­sa alas­to­muus ei herätä sen suu­rem­pia estoja, mutta löylyn heit­tä­mi­nen on mut­kik­kaam­pi juttu

Bändimme perinteeksi muodostuneen Keski-Euroopan kiertueen lopussa jouduin viettämään neljä välipäivää Berliinissä. Arvioin että ankaran keikkarupeaman jälkeen aktiivilomailun ja kulttuuripisteiden keräämisen sijasta niin sanottu ähöttäminen kiinnostaisi enemmän, joten olin valinnut itselleni saunalla ja spalla varustetun majoituksen. Pettymys oli hienoinen, kun spa ei tarkoittanutkaan porealtaita, vaan ambient-musiikilla ja buddha-patsailla koristeltua lepotuolisalia.

Olin kuitenkin kovasti löylyjen tarpeessa, joten astuin osastolle pyyhkeeseen kääriytyneenä ja koetin kanssasaunojista päätellä talon kylpyetikettiä alastomuuskysymyksen suhteen.

Aikoinaan Saksojen yhdistyessä eräs törmäyksiä aiheuttanut asia itä- ja länsisaksalaisten välillä oli alastomuus uimarannoilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.