ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Kolarin ko­ro­na­vi­rus­ti­lan­ne on rau­hoit­tu­nut – tar­tun­ta­mää­ris­tä ja kou­lual­tis­tu­mi­sis­ta ei enää tie­do­te­ta

Kolarissa todettiin viime viikolla yhteensä 60 koronatartuntaa, tiedottaa Kolarin kunta.

Tartuntojen määrä on vähentynyt edellisestä viikosta kolmanneksella. Ulkomaalaisten ja ulkopaikkakuntalaisten tartunnat ovat myös vähentyneet.

Johtavan lääkärin Ulla Ylläsjärven mukaan kunnan koronatilanne on rauhallinen. Isoja tartuntaketjuja ei ole syntynyt, eikä kolarilaisia ole koronan vuoksi sairaalahoidossa.

Kolarin kunta lopettaa viikoittaisten tartuntamäärien tiedottamisen. Kunta tiedottaa kuitenkin edelleen rokotuspäivistä, uusista ohjeistuksista ja koronatilanteessa tapahtuvista isoista muutoksista.

Kouluissa ja päiväkodeissa tapahtuvia altistumisia ei myöskään enää tiedoteta. Altistumisista ei ole seurannut isoja tartuntaketjuja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.