Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ko­koo­mus ei toimi kunnan ra­hoil­la

Jarmo Huhtala, joka on vaihtanut puoluetta kahteenkin kertaan, kehitti sivujuonteista draamaa vaatiessaan avoimuuden nimissä (LK 17.2.) kokoomuksen kunnallisjärjestön pöytäkirjoja tiskille. Niissä hänen mukaansa piti oleman päivänvalon kestämättömiä tietoja.

Mikään salaisuus ei ole, että Sara Tuisku (nyk. Seppänen) erotettiin kokoomuksen valtuustoryhmästä. Hän oli toiminut vastoin yhteisesti sovittuja ja yhteisesti allekirjoitettuja pelisääntöjä. Tuisku oli saanut ryhmässä huomautuksen ja häntä oli luottamuspulaan johtaneiden syiden vuoksi kuultu ennen erottamista. Huhtala väitti erheellisesti, että Sara Seppänen olisi erotettu kokoomuksesta. Hän erosi itse ja liittyi toiseen puolueeseen.

Huhtalan logiikalla erimielisen naapuriperheen tulisi avoimuuden nimissä kertoa, mistä kenkä puristaa ja vaatia heitä huutelemaan perheasioistaan julkisuuteen. Tällaiseen menettelyyn ei kokoomuksen kunnallisjärjestö, eikä valtuustoryhmä Tuiskun tapauksessa sortunut. Erottamiseen johtavia, kokoomuksen arvojen vastaisia syitä ei haluttu yksilöidä, eikä hankaloittaa ryhmästä erotetun mahdollista jatkoa politiikassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.