Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ko­koo­muk­sen hätä suuri

Kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen Juhani Juuruspolvi (kok.) yrittää luikerrella eroon vastuustaan kaupungin Front Finance sijoituksista (LK 13.3.). Mitkään selitykset eivät riitä muuttamaan tosiasiaa, että hän oli mukana päättämässä tästä sijoituksesta.

Selitykseksi ei riitä se, että tehty päätös jäi muka vaivaamaan Juuruspolvea. Jos tällaista vaivaamista oli mielessä, miksi hän ei puuttunut asiaan heti? Nyt on helppo keksiä selityksiä, kun asia on vuosien jälkeen noussut julkisuuteen.

Juuruspolvi valittelee, ettei hänelle ole annettu tietoa sijoitusasioista. Miksi hän ei ole kirjauttanut vaatimustaan kaupunginhallituksen pöytäkirjaan kirjallisena vaatimuksena? Tällaiset nurkan takana puheet ovat rinnastettavissa korkeintaan hevosmiesten tallipuheisiin. Tosin hevosmiehet taitavat puhua enemmänkin totosijoituksista.

Kokoomuksen hätä näyttää olevan suuri.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.