Koko Lappi voi ke­hit­tyä luk­sus­mat­kai­lun helmenä

Spirit of Inari -seminaari: Revontulet on nähty, nyt turistia kiinnostavat paikallisuus ja alkuperäisyys

Kaisu Nikula ojensi paneelin jäsenille muistolahjaksi veljensä Heikin kanssa kirjoittamansa inarilaiset keittokirjat. Marja Männistö (vas.) avusti.
Kaisu Nikula ojensi paneelin jäsenille muistolahjaksi veljensä Heikin kanssa kirjoittamansa inarilaiset keittokirjat. Marja Männistö (vas.) avusti.
Kuva: Olli Miettunen

Kiinalaiselle matkailijalle on suuri yllätys, että porosta voi kaikki osat käyttää hyväksi ruokaa tehdessä. Näin kertoi Spirit of Inari -matkailuseminaarissa Inarin Sajoksessa hongkongilainen Maria Ng. Hän on yksi kaukaa tilaisuuteen tulleista ja yksi paneelikeskusteluun osallistuneista.

– Mahtava juttu, sitähän me yritetään ravintolassa – ettei mene hukkaan sitä pororiepua.