Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kit­ti­län len­to­kent­tä­tes­taus sai kii­tos­ta su­ju­vuu­des­ta – Levin maail­man­cu­pin tur­va­toi­mien en­sim­mäi­nen koetus hoi­det­tiin mal­lik­kaas­ti

Suora lento Zurichistä saapui Kittilään kello 15.15. Heitä oli vastassa 15 Kittilän terveyskeskuksen työntekijää

Kittilän lentoaseman terminaalista saapuu ulos tyytyväisiä matkustajia. Koko koneellisen koronatestaus on ohi puolessa tunnissa, ja maskikasvoiset pienryhmät pääsevät jatkamaan matkaansa kohti Levin maailmancupin kisapaikkaa.

– Se kävi äkkiä. Hienosti toimittu, sanovat autoon kiiruhtavat kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n työntekijät.

– Testaus oli helppo ja nopea. Todella hyvin järjestetty, sanoo joukko kyytiä odottavia Yhdysvaltojen joukkueen edustajia.

Suora lento Zurichistä saapui Kittilään kello 15.15. Heitä oli vastassa 15 Kittilän terveyskeskuksen työntekijää. Koronatestit oli otettu koko koneelliselta puolessa tunnissa ja pikatestin tulokset valmistuivat kello 17.20 mennessä. Kittilän kunnanjohtaja Antti Jämsén kertoo, että kaikkien 180 koneessa olleen henkilön koronatestitulos on negatiivinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.