Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kino Ylläs esittää tänä syksynä enemmän elo­ku­via kuin koskaan aiemmin – Vii­kon­lop­pui­na pai­kal­la on myös elo­ku­vien te­ki­jöi­tä

Kino Ylläs -tapahtuma starttaa tulevana viikonloppuna jo 15. kerran. Järjestäjien mukaan ohjelmassa on tällä kertaa enemmän elokuvia kuin koskaan aiemmin.

Syksyn elokuvafestivaalia vietetään 3.–13. syyskuuta. Elokuvia nähdään tänä vuonna sekä iltaisin ulkona Ihmisen Ringissä että päivisin sisällä Kellokkaassa. Näytöksiä on kaikkiaan 30.

Kino Ylläksen ensimmäinen viikonloppu alkaa Metsäjätti-elokuvan ennakkoesityksillä perjantaina 4. syyskuuta ja lauantaina 5. syyskuuta. Molemmat näytökset esitetään ulkona Ihmisen Ringissä ja ne alkavat kello 21.

Festivaalin toisena viikonloppuna ohjelmassa on Ylläksellä osittain kuvatun Viimeiset-elokuvan Suomen ensi-ilta. Elokuva esitetään molempina iltoina kello 21.

Viikolla nähdään kotimaisia dokumenttielokuvia, muun muassa arktisen alueen alkuperäiskulttuureista kertova Anerca – elämän hengitys ja arkkitehtimestareista Alvar ja Aino Aallosta kertova Aalto.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.