Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ke­vät­sii­voa­mi­sen ei tar­vit­se olla lop­pu­ma­ton työmaa – koti pysyy siis­ti­nä ja viih­tyi­sä­nä ihan pie­nil­lä toi­mil­la

Kotona oleilu ja kevät saavat monet heräämään siihen, että kevätsiivouksen aika koittaa. Siivoamista ei Lapin Marttojen toiminnanjohtajan Leila Raution mukaan kannata ottaa urakkana tai stressin aiheena.

Rautio kannustaa tekemään päivittäin pieniä siistimisiä. Pedattuun vuoteeseen päätyy vähemmän pölyä ja huoneen yleisilme pysyy siistinä. Siistit keittiön tasot ja tavarat oikeilla paikoillaan lisäävät viihtyisyyttä.

– Pieni siistiminen auttaa ylläpidossa ja isommat siivoukset on helpompi toteuttaa, kun ensin ei tarvitse raivata tavaraa edestä, Rautio sanoo.

Siivoajia on erilaisia, mutta Rautio kehottaa pohtimaan, jaksaako siivoamiseen panostaa kunnolla, jos suursiivouksen jättää yhdelle päivälle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.