Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kes­kus­tois­sa olevien huol­to­ase­mien elin­ti­la ah­taal­la – Ro­va­nie­men Erot­ta­jan huol­to­ase­mat pis­te­tään vielä kerran kuntoon

Rovaniemen Erottajan huoltoasemilla on vielä vajaa 10 vuotta vuokrasopimuksia jäljellä. Kaupunki on kaavoittanut huoltoasemien tontit asuin- ja liikerakentamiseen.Rovaniemen Erottajan Shell ja Teboil ovat kesän ajan suljettuina remontin vuoksi. Kunnostukset saattavat olla lajissaan viimeiset, sillä Erottajan huoltoasemilla on vajaat kymmenen vuotta vuokrasopimusta jäljellä. Alue on jo kaavoitettu asuin- ja liikekäyttöön.
Rovaniemen Erottajan Shell ja Teboil ovat kesän ajan suljettuina remontin vuoksi. Kunnostukset saattavat olla lajissaan viimeiset, sillä Erottajan huoltoasemilla on vajaat kymmenen vuotta vuokrasopimusta jäljellä. Alue on jo kaavoitettu asuin- ja liikekäyttöön.
Kuva: Jussi Pohjavirta

Rovaniemen Erottajan Shellille tai Teboilille kurvannut autoilija on tänä kesänä joutunut pettymään, kun molemmat asemat ovat olleet suljettuina remontin vuoksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.