Pääkirjoitus: Suomen Pi­sa-tu­lok­set ovat las­ke­neet jo lähes koko 2000-lu­vun ajan – häm­mäs­tyt­tä­vin­tä il­miös­sä on se, ettei kor­jaus­lii­ket­tä ole on­nis­tut­tu te­ke­mään

Katso kuvat: Näin lap­pi­lai­set edus­ti­vat Pre­si­den­tin­lin­nas­sa

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kes­kus­ken­täl­le muu­tos­ta

Rovaniemen keskuskentän viihtyvyys on ollut viime vuosina erityisen heikko. Asiattomat nuoret huutelevat ja tekevät typeryyksiä, ja kentän nurmi on huonossa kunnossa. Ei ole kivaa, kun harjoitukset keskeytyvät siksi, että joku on käynyt polttamassa korkeushyppypatjan. Jotkut jonnet sotkevat ja riehuvat katsomossa.

Kentän reunoilla ja katsomoissa liikkuu paljon väkeä, joilla ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa. He ovat siellä vain tappamassa aikaa tekemällä kaikenlaista typerää. Onko heistä siellä jotain hyötyä? Ei yhtään mitään, mutta sen sijaan paljon haittaa. He tekevät keskuskentästä vähemmän viihtyisän.

Keskuskentästä saisi paljon paremman paikan, jos nurmi vaihdettaisiin. On mukavampi pelata hyvällä kuin huonolla nurmella.

Asiattomille nuorille pitäisi tehdä jotain. Keskuskentällä pitäisi olla joku, joka kävisi aina häätämässä pois ne, joilla ei ole mitään järkevää tekemistä siellä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.