Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kes­kus­ken­täl­le muu­tos­ta

Rovaniemen keskuskentän viihtyvyys on ollut viime vuosina erityisen heikko. Asiattomat nuoret huutelevat ja tekevät typeryyksiä, ja kentän nurmi on huonossa kunnossa. Ei ole kivaa, kun harjoitukset keskeytyvät siksi, että joku on käynyt polttamassa korkeushyppypatjan. Jotkut jonnet sotkevat ja riehuvat katsomossa.

Kentän reunoilla ja katsomoissa liikkuu paljon väkeä, joilla ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa. He ovat siellä vain tappamassa aikaa tekemällä kaikenlaista typerää. Onko heistä siellä jotain hyötyä? Ei yhtään mitään, mutta sen sijaan paljon haittaa. He tekevät keskuskentästä vähemmän viihtyisän.

Keskuskentästä saisi paljon paremman paikan, jos nurmi vaihdettaisiin. On mukavampi pelata hyvällä kuin huonolla nurmella.

Asiattomille nuorille pitäisi tehdä jotain.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.