Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ke­min­maan kun­nan­hal­li­tus hy­väk­syi koko hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut

Keminmaan kunnanhallitus hyväksyi tiistaina koko henkilöstöä koskevien yhteistoimintaneuvotteluiden aloittamisen. Tavoitteena on saada 0,3 miljoonan euron säästöt tuottavuutta parantavilla rakenteellisilla uudistuksilla, joita voivat olla esimerkiksi tehtävien yhdistäminen, toimintatapojen muuttaminen ja eläköitymisen hyödyntäminen.

Kunnanhallitus nimesi yt-neuvotteluryhmään varsinaisiksi jäseniksi Minna Lehtoväreen, Soili Raution, Raimo Arposen, Eeva Lääkön ja Jukka Rainton.

Keminmaan kunnalla on reilut 300 vakituista työntekijää. Vs. kunnanjohtaja Hannele Matinlassi kertoi tiistaina Lapin Kansassa, että yt-menettelyn tavoitteena ei lähtökohtaisesti ole henkilöstön irtisanominen tai lomauttaminen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita