Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

Kemin Pa­ja­rin­ran­nan päi­vä­ko­din pys­ty­tys alkanee syk­syl­lä – kau­pun­ki kil­pai­lut­taa urakkaa nyt toista kertaa

Uuden päiväkodin rakentaja valittaneen huhtikuussa.

Kemin Pajarinrannan päiväkodin rakentajan kilpailuttaminen toiseen kertaan on käynnissä. Rakentajien on jätettävä tarjouksensa kaupungille viimeistään ensi viikolla.

– Kilpailutus päättyy keskiviikkona 18. maaliskuuta. Rakentajan valinta on tarkoitus tehdä huhtikuun teknisessä lautakunnassa, Kemin kaupunginarkkitehti Kaisa-Mari Immonen sanoo.

Uutta, pitkään odotettua päiväkotia päästään kaupunginarkkitehdin mukaan rakentamaan aikaisintaan ensi elokuussa, jos kaikki asiat menevät nappiin. Pajarinranta korvaa käytännössä kolme huonokuntoista päiväkotia, Möllärinrannan, Ruutin ja Kaivolinnan.

Kaupunki kilpailuttaa nyt KVR-urakkana tehtävän hankkeen toiseen kertaan, koska markkinaoikeus kumosi viime vuoden marraskuussa kaupungin teknisen lautakunnan vuoden 2018 syksyllä tekemän hankintapäätöksen päiväkodin rakentajan valinnasta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi