Kemin Lu­mi­lin­nan ma­joi­tus­ra­ken­nuk­set saivat pal­kin­non

Kemin Lumilinnan Seaside Glass Villat palkittiin.
Kemin Lumilinnan Seaside Glass Villat palkittiin.
Kuva: Soini Teija

Kemin Lumilinna-alueen Seaside Glass Villat palkittiin jälleen viime viikonloppuna Rovaniemellä Luxury Adventure Destination kategoriassa.

Vuodesta 2006 jaetut World Luxury Hotel Awards -palkinnot ovat alan arvostetuimpiin kuuluva tunnustus ja osoitus saavutuksesta luksusmajoituksen vaativalla alalla. Palkintojen voittajat valitaan äänestyksellä, johon osallistuu vuosittain 300 000 henkilöä, matkailijoita ja alan ammattilaisia. Osallistujat kilpailevat keskenään maa-, alue-, maanosa- ja maailmanlaajuisella tasolla useassa eri kategoriassa. Palkinnot jaetaan vuosittain gaalassa, joka kerää yhteen suuren joukon alan huippuja. Tapahtuma tarjoaa kaikille osallistujille mahdollisuuden verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa.

Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Susanna Koutonen kiittää kaikkia äänestäjiä kunniamaininnasta. Koutonen osoittaa kiitoksensa myös henkilökunnalle.

– Olemme läpikäyneet ison brändityön ja uuden palvelukonseptin kehittämisen, johon henkilökuntamme on sitoutunut. On hienoa saada tunnustusta siitä, että palvelumme ja konseptimme toimii ja on houkutteleva kansainvälisellä luksusluokan tasolla.