Keskiviikkona ukkostaa: Koko maassa nyt poik­keuk­sel­li­sia hel­tei­tä – ­kes­ki­viik­ko­na etenkin Länsi- ja Luo­teis-Lap­piin luvassa vaa­ral­li­sen voi­mak­kai­ta uk­kos­puus­kia

Kolumni: So­vin­non te­ke­mi­nen on pro­ses­si

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Ke­mi­läis­yh­tyeen esi­koi­nen va­lit­tiin kuu­kau­den levyksi - "herkkä ääni liimaa kuun­te­li­jat uusien lau­lu­jen ää­rel­le"

Ville Liimatainen ja Ajopojat -bändin Tuhlaajapoika-albumin on tuottanut Esa Nieminen.

Kemiläisen Ville Liimataisen ja Ajomiehet-yhtyeen albumi Tuhlaajapoika on valittu paikallisradioiden Kuukauden levyksi. Kakkoseksi äänestettiin Esa Eloranta & Marko Haavisto ja albumi Kymmenen miljoonaa. Pronssia otti The Dimitri Keiski Band.

Tamperelaissyntyinen, nykyään Kemissä vaikuttava Ville Liimatainen on tähän mennessä saanut vielä julkisuutta lähinnä nimekkäämpien veljiensä kautta. Laulaja-lauluntekijä Jonne Aaron ja manageri Tommi Liimatainen ovat tehneet jo pitkän uran musiikkialalla.  Ville on nyt lunastamassa paikkaansa lavoilla ja levyillä.