työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ke­mi­jär­vi tukee vuoden päät­teek­si Sau­ra-sää­tiö­tä, osuus­kun­ta Uurtoa, Suomua, Porkkaa ja työn­te­ki­jöi­tään

Kemijärvi antaa työntekijöilleen sadan euron joululahjan, sillä sopeuttamistoimien vuoksi kaupungin talous näyttää hyvältä ja ylijäämää kertynee kuluneelta vuodelta kaksi miljoonaa euroa.

Kaupunginhallitus innostui tiistaina jakamaan tukea ja aloitti työntekijöistään, jotka saavat joululahjan tammikuussa. Rahan saavat vakituiset ja määräaikaiset työntekijät, joiden palvelussuhde on kestänyt 30. marraskuuta mennessä kolme kuukautta.

Kaupunki ja Wilderness Suomu oy tukevat lasten ja nuorten kausikortteja Suomulle. Omakustannehinta on iästä riippuen 35–55 euroa ja loppuosan 215–265 eurosta kaupunki maksaa 40 prosenttia ja Suomu loput.

Viime vuonna tuettuja kausikortteja hankki 53 kemijärveläistä, joten kaupungin kustannuksiksi arvioidaan noin 15 000 euroa.Hallitus tarkasteli lääkäreiden palkkauksen erityisehtoja ja perustaa työllisyydenhoitoon työnsuunnittelija viran vuoden alusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.