Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ke­mi­jär­vi lak­kaut­ta­mas­sa latuja, leik­ki­puis­to­ja ja luis­te­lu­kent­tiä

Kemijärven kaupunginhallitus edellyttää hallintokunnilta tarkkaa taloudenpitoa, mutta joutui todistamaan budjetin ylittyneen 0,5 miljoonaa euroa lähtiessään maanantaina kesätauolle.

Koronan vaikutus joukkoliikenteeseen tuo säästöjä, mutta hyvinvointipalveluissa kustannukset ovat tilanteeseen nähden korkeat.

Asumispalveluyksiköiden ja vuodeosaston järjestelyillä vähennetään kustannuksia jo kesällä, ja elokuun alussa tilapalvelut poistaa käytöstä Metsämiehentien kiinteistön ja Elinkaaritalon. Tekninen lautakunta pohtii torstaina esimerkiksi latujen, leikkipuistojen ja luistelukenttien lakkauttamisia ja keskustan ulkopuolisten liikuntapaikkojen ja -reittien huollon sälyttämistä yhdistyksille ja seuroille.

Hallituksen lisätalousarvio tuo Kemijärvelle 1,2 miljoonaa euroa valtionosuuksina ja ylimääräisinä verotulotilityksinä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.