Työelämä: Tornion Prisman työn­te­ki­jät pitivät mi­nuu­tin mit­tai­sen työn­sei­sauk­sen

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Ke­mi­jär­vi lähtee ke­hit­tä­mään kan­ta­tie 82:a

Kemijärvi perustaa työryhmän miettimään kantatie 82 kehittämistä yhdessä Pelkosenniemen, Rovaniemen, Sallan ja Sodankylän kanssa.

Puolustusvoimien käyttämän Rovajärven harjoitusalueen kehittäminen nousee tärkeäksi asiaksi Suomen liittyessä Natoon, ja Vikajärvi-Kemijärvi -osuus on huonossa kunnossa.

Kaupunginhallitus päätti asiasta maanantaina kokoomuksen valtuustoaloitteen pohjalta. Tiellä kulkee työmatkalaisia ja raskasta liikennettä, joten turvallisuutta on parannettava ripeällä aikataululla.

Saura-säätiön vuokran perimättä jättäminen kuluvalta vuodelta sen sijaan vaati hallituksessa äänestyksen. Paula Alatalo (ps.) esitti Riitta Savukoken (kok.) kannattamana ensin asian palauttamista valmisteluun, mutta hävisi äänestyksen (3–3).

Alatalo teki Savukosken kannattamana uuden esityksen, jossa kaupunkia olisi velvoitettu neuvottelemaan säätiön taloustilanteesta, mutta hävisi äänestyksen (3–3).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.