Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ke­mi­jär­ven kun­nan­hal­li­tus esittää talous- ja ke­hit­tä­mis­joh­ta­jas­ta Tuula Ku­va­jas­ta uutta tu­le­vai­suus­joh­ta­jaa

Kemijärven kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että tulevaisuusjohtajaksi valittaisiin kaupungin talous- ja kehittämisjohtaja Tuula Kuvaja.  Päätös Kuvajan esittämisestä vaati hallitukselta kaksi äänestystä.

Hallituksen puheenjohtaja Juhani Tapio (kesk.) esitti Kirsi Ojalan (vas.) kannattamana, että virkaan valitaan Kuvaja. Riitta Savukoski (kok.) esitti Tuomas Kalliokosken (ps.) ja Hannaliisa Sutisen (TKyl.) kannattamana virkaan rehtori Ilpo Tervosta.

Äänestyksiä tarvittiin kaksi, sillä pohjaesityksenä oli, että virkaan valitaan joko Kuvaja tai Tervonen ja toinen varalle.

Tulevaisuuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus, lukiokoulutus, kansalaisopisto, musiikkiopisto, kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut.

Virkaa haki yhdeksän henkilöä, joista Kuvajan ja Tervosen lisäksi kelpoisuusehdot täyttivät Paula Alatalo ja Pirkko Keskitalo, jotka myös haastateltiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.