Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Ke­mi­jär­vel­lä­kin toimiva Keitele Forest sai ta­sa­val­lan pre­si­den­tin kan­sain­vä­lis­tys­mis­pal­kin­non

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt vuoden 2019 kansainvälistymispalkinnot. Vuoden kasvuyrityksenä palkittiin mekaanisen puunjalostuksen yritys Keitele Forest Oy.

Keitele Forest on yksi suurimmista puunjalostajista Suomessa. Yritys valmistaa liimapuuta ja aihioita rakennus-, huonekalu-, ikkuna- ja oviteollisuudelle. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Keitele Forest Oy, sahatavaraa tuottava Keitele Timber Oy ja puutuotteita valmistava Keitele Wood Products Oy. Konsernin liikevaihto on noin 270 miljoonaa euroa vuodessa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana konserni on investoinut Suomeen yli 200 miljoonan euron arvosta.

Yritys vie puutavaraa ja jatkojalosteita 42 maahan, päämarkkinat ovat Japani, EU-maat ja Pohjois-Afrikka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.