Luppo: Jari Kan­gas­nie­mi sai pe­don­tap­pa­jia kiik­kiin jopa ken­gän­nu­me­ros­ta

Tähtijuttu: Ro­va­nie­me­läi­nen Juha Salla löysi piir­tä­mi­ses­tä apua ma­sen­nuk­seen­sa

Pääkirjoitus: Lo­hen­ka­las­tus­kiel­to pa­kot­taa Uts­joel­la pai­kal­li­set ra­ken­ta­maan uu­del­leen arkensa

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Keijo Ha­ka-Ris­ku lähtee hiih­tä­mään 600 ki­lo­met­riä Grön­lan­nin halki – "Sää voi vaih­del­la vesi- tai rän­tä­sa­tees­ta miinus kol­meen­kym­me­neen as­tee­seen"

Kokenut vaeltaja Keijo Haka-Risku lähtee torstaina viiden viikon reissulle, jota hän on odottanut jo useamman vuoden. Nyt hän aikoo ylittää Grönlannin hiihtämällä.

Keijo Haka-Risku aloittaa unelmansa toteuttamisen torstaina 21. huhtikuuta. Silloin hän matkaa Kööpenhaminaan, mistä tie vie lopulta Grönlantiin.

Haka-Risku ylittää viiden muun suomalaisen seikkailijan kanssa Grönlannin hiihtämällä. Eli tiedossa ei ole mikään aivan normaali sunnuntainen hiihtoreissu.

Mutta miksi tämä on Haka-Riskun unelma? Palataan ajassa hieman taaksepäin, sillä kolme vuotta sitten hän oli mukana kolmen viikon vaelluksella Norjan Huippuvuorilla. Se oli tavallaan harjoittelua tätä suurempaa koitosta varten. Nyt reissu kestää viisi viikkoa ja siitä suksien päällä kuusikko viettää 28–30 päivää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.