ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Kolumni
Tilaajille

Kävimme esi­kou­lu­lai­sen kanssa kur­kis­ta­mas­sa kouluun – käynti oli lap­sel­le­ni matka tu­le­vai­suu­teen, mutta minulle matka men­nei­syy­teen

En vielä viisi vuotta sitten osannut ajatellakaan, mitä kaikkea voi perheemme ja lapsemme saada varhaiskasvatuksen kautta. Olen saanut ystäviä päiväkodin muista vanhemmista ja turvallisia aikuisia lastemme ympärille.

Olen myös herännyt siihen, kuinka hieno ja tärkeä tämä järjestelmä oikeasti parhaimmillaan on! Varhaiskasvatuksessa keskiössä on lapsen paras. Lapseni päiväkotiryhmän seinällä lukeekin: On oltava suuri sydän, jotta pystyy opettamaan pieniä mieliä.

Tuntuu hyvältä, kun joku välittää aidosti juuri meidän lapsestamme ja auttaa häntä kehittymään. Joku tervehtii ja ottaa aina iloisesti meidät vastaan tullessamme aamulla päiväkotiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.