Saamelaiskäräjävaalit: Ään­ten­las­ken­ta on alkanut – en­sim­mäi­set epä­vi­ral­li­set tu­lok­set il­moi­te­taan tiis­taiaa­mu­na

Tietomurto: Satojen Lapin hy­vin­voin­tia­lueen asiak­kai­den tietoja on saat­ta­nut joutua vääriin käsiin – koskee in­kon­ti­nens­si- ja dia­be­tes­tuot­tei­den ko­tiin­kul­je­tus­pal­ve­lun asiak­kai­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kaveria koh­del­ta­va lem­peäs­ti

"Kaveria ei jätetä" on vakiintunut sanonta, jolla korostetaan sotiemme veteraanien ja heistä huolehtimisen tärkeyttä. Uskallan heittää termin Rovaniemen kaupungin ja Palloseuran suhteeseen hieman sovellettuna. Kaveria on kohdeltava lempeästi.

Kaupunki ja RoPS ovat olleet lempeässä suhteessa jo vuosia, jopa hyvinkin kaverillisesti. Kun RoPS:n joukkue on pärjännyt, kaupunki ja etenkin sen päättäjät ovat ilakoineet menestyksellä.

”RoPS rakentaa tahollaan sitä profiilia, että Rovaniemestä tulisi Euroopan liikuntapääkaupunki.” Näin ylväästi lausui kaupunginjohtaja Esko Lotvonen, kun RoPS voitti Veikkausliigan hopeamitalin 2015.  Hän puhui ilon juhlassa, jossa oli noin 1 500 ihmistä, ilotulitus ja paikalla itse Lordi.

Kaupunki on rakentanut mahtavan keskuskentän jalkapalloareenan demari Paavo Lipposen palkitsemalla katsomalla. Kaupunki on todellakin ollut RoPS:n tukena.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.