Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kau­pun­ki oli lan­get­ta­mas­sa roimia uh­ka­sak­ko­ja kahden tor­ni­ta­lon Airbnb-toi­min­nas­ta Ou­lus­sa, mutta ra­ken­nus­lau­ta­kun­ta pa­laut­ti mo­lem­mat pää­tös­esi­tyk­set uu­del­leen val­mis­tel­ta­vik­si

Oulun kaupungin rakennuslautakunta oli asettamassa vuokraajille vaihtelevan suuruisia sakkomaksuja.

Oulun kaupungin rakennuslautakunta oli langettamassa keskiviikkona uhkasakkoja kahdessakin keskustan kerrostalossa harjoitetusta laittomaksi katsotusta Airbnb-toiminnasta.

Asiakohtia ei kuitenkaan käsitelty keskiviikon kokouksessa vaan asiat palautettiin uudelleen valmisteltaviksi.

Sakkoja oli saamassa Albertinkatu 9:ssä Asunto Oy Marskinpuiston ja Rautatienkadun Asemantorni 2:n asunto-osakeyhtiöitä ja osakkeenomistajia.

Marskinpuiston asunto-osakeyhtiön asuntoja rakennusvalvonta katsoo vuokratun niin, että huoneistoille olisi pitänyt hakea käyttötarkoituksen muutosta. Kehotusta toiminnan lopettamisesta ei ole noudatettu eikä käyttötarkoituksen muutosta haettu.

Marskinpuiston kerrostalossa on rakennuslautakunnnan mielestä harjoitettu epätarkoituksenmukaista asuntojan vuokraustoimintaa.
Marskinpuiston kerrostalossa on rakennuslautakunnnan mielestä harjoitettu epätarkoituksenmukaista asuntojan vuokraustoimintaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.