Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

kolumni: Kuka sinä olet sil­loin, kun kukaan ei ole kat­so­mas­sa?

pääkirjoitus: Esi­mer­kil­lä on voimaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kau­pun­gin­hal­li­tus hy­väk­syi Kemille 14 mil­joo­nan sääs­tö­kuu­rin – vastaa sadan työn­te­ki­jän vä­hen­tä­mis­tä jo ensi vuonna

Taloutta on määrä sopeuttaa ensi vuonna neljä miljoonaa euroa ja kahtena seuraavana vuotena kumpanakin viisi miljoonaa euroa lisää.

Kemi

Kemin kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina kaupungin virkajohdon näkemyksen, että talouden oikaisu vaatii 14 miljoonan euron säästöohjelman. Sen konkreettiset keinot päätetään myöhemmin.

Kaupunginhallitus määräsi palveluiden tilaajaorganisaation aloittamaan säästöjen jatkovalmistelun. Taloutta on määrä sopeuttaa ensi vuonna neljä miljoonaa euroa ja kahtena seuraavana vuotena kumpanakin viisi miljoonaa euroa lisää.

– Isommat poliittiset linjaukset päätetään tuonnempana, viimeistään ensi vuoden talousarvion käsittelyn yhteydessä, kaupunginjohtaja Tero Nissinen viestitti kokouksen päätyttyä.

Säästökeinot jäivät pimentoon

Viranhaltijat ovat arvioineet säästömahdollisuuksia ja valmistelleet päättäjille vaihtoehtoja talouden sopeuttamiseksi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi