Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kat­so­mos­ta pu­don­nut KuPSin kan­nat­ta­ja selvisi mur­tu­neel­la jalalla

Kuopion Palloseura juhli Suomen cupin voittoa. Katsomossa juhlat yltyivät niinkin rajuksi, että yksi katsojista putosi alas.
Kuopion Palloseura juhli Suomen cupin voittoa. Katsomossa juhlat yltyivät niinkin rajuksi, että yksi katsojista putosi alas.
Kuva: KuPS

Kuopion Palloseuran (KuPS) jalkapalloilun Suomen cupin voitonjuhlissa lauantaina loukkaantunut kannattaja on selvinnyt putoamisestaan alemmalle katsomotasolle murtuneella jalalla.

– Katsomosta pudonnut kaveri soitti sairaalasta. Pääsee pian kotiin ja selvisi vain murtuneella jalalla, KuPSin mediapäällikkö Juuso Ikonen tiedotti Twitterissä.

KuPS voitti lauantaina Helsingin Olympiastadionilla Suomen cupin finaalissa Interin, mutta voitonjuhlien aikana KuPSin kannattaja putosi katsomosta alemmalle tasolle. Pian tämän jälkeen stadionilla kuulutettiin, ettei pudonneella katsojalla ole hengenvaaraa, ja yleisö antoi helpottuneet aplodit.