Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kärk­käi­sen tont­ti­kaup­paa koskeva oi­kai­su­vaa­ti­mus hy­lät­tiin Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa

Kärkkäisen taustalla toimiva kiinteistöyhtiö on aikeissa rakentaa tontille tavaratalon.

Rovaniemen kaupunginhallitus hylkäsi tavaratalo Kärkkäisen tonttikaupasta tehdyn oikaisuvaatimuksen maanantaina. Rovaniemeläisen yksityishenkilön jättämä oikaisuvaatimus koski kaupunginhallituksen kesäkuussa tekemää päätöstä, jonka mukaan kaupunki voi myydä Kärkkäiselle Teollisuustiellä sijaitsevan tontin ennen asemakaavamuutoksen valmistumista.

Kärkkäisen taustalla toimiva kiinteistöyhtiö on aikeissa rakentaa tontille tavaratalon. Rakentaminen edellyttää nykyisen teollisuustontin muuttamista liikerakennustontiksi. Kaavamuutos nostaa tontin arvoa huomattavasti.

Kaupungin on määrä saattaa kaavamuutos valmiiksi kuluvan vuoden loppuun mennessä. Kaupunginhallituksen päätöksen perusteella tonttikauppa voidaan solmia jo ennen sitä.

Lue myös: Kärk­käi­sen

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.