Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Pohjois-Ruotsi: Mal­mi­ra­ta aukeaa kuu­kau­sien katkon jälkeen

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kan­san­edus­ta­ja Johanna Oja­la-Nie­me­läl­lä ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­ta – jäänee sivuun pe­rus­tus­la­ki­va­lio­kun­nan ko­ro­na­la­kien kä­sit­te­lys­tä ensi vii­kol­la

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelällä (sd.) on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertoneen eduskuntatiedotuksen mukaan Ojala-Niemelä ei ole altistanut ketään eduskunnassa.

– Tämä on ihan rovaniemeläinen tartunta. Meillähän on eduskunnassa istuntotauko, puhelimitse tavoitettu Ojala-Niemelä sanoo.

Tartunta todettiin keskiviikkona. Sen lähteestä hänellä ei ole tietoa. Ojala-Niemelä kertoo tavanneensa paljon ihmisiä aluevaalikampanjan tiimoilta. Kampanjatyössä on hänen mukaansa käytetty maskia ja käsidesiä koronaohjeiden mukaan.

Oireet ovat ainakin toistaiseksi tavanomaisia flunssan oireita.

– Ajattelin ensin, että olenko tuolla Lordinaukiolla vilustuttanut itseni, mutta menin sitten ohjeiden mukaan testiin, Ojala-Niemelä sanoo.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi