pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Kalle Pääaho rakensi ja raivasi ka­ra­vaa­na­ri­alueen Vasamon järven ran­nal­le Yli­kii­min­kiin – "Uskon upean luonnon ja rauhan ve­toa­van ka­ra­vaa­na­rei­hin"

Kalle Pääahon pitkäaikainen unelma eläkepäivien vietosta seurakunnan entisen leirikeskuksen ja karavaanialueen isäntänä on toteutunut.

Vasamon järvi on Kalle Pääahon asuntovaunualueen helmi. Isännän tiluksilla on mahdollisuus harrastaa erilaisia luontoon liittyviä aktiviteetteja.
Vasamon järvi on Kalle Pääahon asuntovaunualueen helmi. Isännän tiluksilla on mahdollisuus harrastaa erilaisia luontoon liittyviä aktiviteetteja.
Kuva: Pekka Peura

Kalle Pääaho seisoo ylpeänä hymyssä suin iltapäiväauringossa kimaltelevan Vasamon järven rantahietikolla Ylikiimingissä. Kolmisen vuotta sitten alkanut urakka ja eläkepäivien unelma on viimeistelytöitä vaille valmis.

Maanrakennusyritystä pyörittävä Pääaho on rakentanut ja raivannut työtunteja laskematta karavaanareille lomakohteen Oulun seurakunnilta talvella vuonna 2017 ostamansa Vasamon leirikeskuksen kupeeseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.