Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Juttu Mön­ki­jä-Jan­nes­ta herätti hyvää mieltä: Vie­ru­mäel­tä lä­he­tet­tiin au­raus­hom­mis­sa tar­peel­li­nen li­sä­lai­te

Kemi

Julkaisimme reilu viikko sitten jutun kemiläisestä Janne Uusitalosta, joka on pitänyt pahimmilla talvikeleillä kevyen liikenteen väylää kaupungin pohjoispuolella auki omalla mönkijällään.

Jutun yhteydessä pyysimme lukijoita vastaamaan kyselyyn, jossa tiedusteltiin mitä pieniä arjen hyviä tekoja ihmiset tekevät toisilleen. Kyselyyn tuli sen verran vähän vastauksia, että kovin pitkään jatkojuttuun niissä ei ollut aineksia. Ohessa on kuitenkin malliksi ja inspiraatioksi kolme pientä hyvää tekoa lukijoiden arjesta.

– "Kun on tullut paljon lunta, meidän pihalla käy naapurin isä, Ari, vetämässä traktorilla lumet pois.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.