Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Kolumni
Tilaajille

Juha Kärk­käi­sen nä­ke­myk­sis­tä täytyy puhua niiden oi­keil­la ni­mil­lä, vaikka pe­rus­suo­ma­lai­set ovat huo­lis­saan hänen tun­teis­taan

Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantaina kiistellyn kaavamuutoksen, joka mahdollistaa tavaratalo Kärkkäisen tulon Rovaniemelle.

Kärkkäisen hankkeesta on kiistelty ketjun pääomistajan Juha Kärkkäisen maailmankatsomuksen takia. Kärkkäinen tunnetaan muun muassa juutalaisvastaisista kirjoituksistaan, joiden takia hänet tuomittiin vuonna 2014 sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Kärkkäisen tuorein julkitulo tapahtui vuosi sitten, jolloin presidentti Sauli Niinistö puhui Ruotsissa järjestetyssä holokaustifoorumissa.

"Sale on Nwo kätyri", Kärkkäinen kirjoitti julkisella Facebook-sivullaan ja liitti näin Niinistön osaksi New world order -salaliittoteoriaa, jonka mukaan maailmaa uhkaa uusi totalitaristinen maailmanhallitus.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.